top of page
4.png

Keskusteluryhmä Luovuus Lounge | Luovuuden Virtaus

Yksityinen·6 ystävää

Tietoja

OHJEET & TIETOJEN MUOKKAUKSET


Tervetuloa! Täällä voit verkostoitua ja jutella muiden muusikoiden kanssa. Tule ensimmäiseksi esittelemään itsesi ja kerro meille, kuka olet, missäpäin vaikutat ja minkälaisia musiikkiprojekteja ja -unelmia sulla on :)


Ps. Ryhmä on tarkoitettu entisille, nykyisille ja tuleville Luovuuden virtaus -intensiivivalmennukseen osallistuville sekä Luovuus Lounge -jäsenille.


ILMOITUKSET

Voit laittaa ryhmän sähköposti-ilmoitukset halutessasi pois päältä ryhmän sisältä > Kolme pistettä (oikealla, kuvan alla) > Ilmoitusasetukset. Suosittelen pitämään ne päällä, jos haluat osallistua aktiivisesti keskusteluun. :) (Ilmoitukset saattavat myös päätyä roskapostikansioon, joten kannattaa pitää sitä silmällä ja ilmoittaa minulle, jos näin käy)


PROFIILIKUVA

Profiilikuvasi voit vaihtaa klikkaamalla menusta oikealta ylhäältä profiiliisi > Jäsensivu > Vie hiiri pyöreän kuvan/profiilisi päälle ja vaihda kuva


NIMI

Voit muokata nimesi menemällä omaan profiiliisi (menussa ylä oikea)

Ryhmän säännöt


Kunnioita muita jäseniä

Luovuus Lounge on positiivinen, turvallinen ja kannustava yhteisö muusikoille ja muusikoksi haluaville. Kunnioita muita ryhmäläisiä ja käyttäydy niin kuin haluaisit muiden käyttäytyvän sinua kohtaan.

Luottamuksellisuus

Keskusteluryhmässä jaettuja asioita ei saa jakaa ryhmän ulkopuolelle.

Tiedot

  • Yksityinen

    Vain jäsenyyspaketin haltijat voivat tarkastella tätä ryhmää.

  • Visible

    Näytetään sivuston vierailijoille.

  • 9. toukokuuta 2023

    Luotu

bottom of page