top of page
sunset-g6a3f6367e_1920.jpg
sunset-g6a3f6367e_1920.jpg

Palvelut & Hinnasto

LUOVUUDEN VIRTAUS
4kk intensiivivalmennus

Tämän valmennuksen avulla valjastat luovuutesi, vahvistat mindsettiäsi, löydät itsestäsi valovoimaisen esiintyjän ja luot hyvinvoivan uran musiikin alalla ilman jatkuvaa suorittamista ja loppuun palamista.

 

Sisältää:

- 8kpl henkilökohtaista zoom-tapaamista eli 2 viikon välein sisältäen keskustelua ja harjoitteita pureutuen juuri sen hetken tilanteeseesi. 

 

viestituki koko valmennuksen ajaksi  (tarkoittaen, että voit laittaa minulle milloin vain viestiä ja vastaan sinulle työaikojeni puitteissa aina viimeistään seuraavana arkipäivänä. Eli pääset jakamaan minulle huippuhetkistä ja onnistumisista, jolloin iloitsen kanssasi sekä myös hetkistä, kun tuntuu että mistään ei tule mitään ja autan sinua olemaan armollinen sekä pääsemään puskematta takaisin hyvään flowhun)

 

- keskusteluryhmä muiden muusikoiden kanssa (osallistuminen vapaaehtoista). Keskusteluryhmä jää käyttöösi myös valmennuksen jälkeen. 

 

- tarkoin valittuja videosisältöjä ja uskomusten työstöön suunniteltuja työkirjoja kurssialustalla, joiden kanssa voit edetä rauhassa omaan tahtiin. Nämä työkirjat ovat todella tehokkaita tuomaan tuloksia ihan konkreettisella tasolla. Työkirjoihin saat minulta perusteelliset palautteet video-/tai ääniviestimuodossa, jotta etenet oikeaan suuntaan.

 

Luovuus Lounge -jäsenyys valmennuksen ajaksi

1600 €

hinnat sis. ALV 24 %

LUOVUUDEN KARTOITUS
75min mentorointi

Kun kaipaat selkeytystä ja peilausta omien tavoitteiden kirkastamiseen ja ensimmäisen askelen ottamiseen. 

 

- Toteutus etänä Zoomin tai puhelun kautta.

- Mentoroinnissa käsitellään juuri sitä, mitä siinä hetkessä tarvitset ja tehdään myös sinun tilanteeseen sopiva harjoitus mielen ja mindsetin työstämiseksi. 

100 €

hinnat sis. ALV 24 %

LUOVUUDEN LÄHDE
6 viikon mentorointi

Sisältää:

3kpl henkilökohtaista zoom-tapaamista (tai halutessasi ihan normipuheluina) eli 2 viikon välein. Puheluissa käsitellään juuri sitä, mitä siinä hetkessä tarvitset ja tehdään myös erilaisia harjoituksia mielen ja mindsetin työstämiseksi. 

 

viestituki koko 6 viikon ajalle (tarkoittaen, että voit laittaa minulle milloin vain viestiä ja vastaan sinulle työaikojeni puitteissa aina viimeistään seuraavana arkipäivänä. Eli pääset jakamaan minulle huippuhetkistä ja onnistumisista, jolloin iloitsen kanssasi sekä myös hetkistä, kun tuntuu että mistään ei tule mitään ja autan sinua olemaan armollinen sekä pääsemään puskematta takaisin hyvään flowhun)

 

Luovuus Lounge -jäsenyys mentoroinnin ajaksi

600 €

hinnat sis. ALV 24 %

LUOVUUS LOUNGE
kuukausijäsenyys

Herkkien ja intuitiivisten muusikoiden yhteisö, jossa tuemme, inspiroimme ja autamme toisiamme eteenpäin musiikin uralla

Sisältää: 

- Keskusteluryhmä kurssialustalla muiden muusikoiden kanssa

- Kaksi ryhmätapaamista/ kk etänä Zoomin kautta

- Kuukausittaiset haasteet, jotka vapauttavat luomisvoimaa

- Tapaamisissa inspiroiva alustus, jonka jälkeen vapaata keskustelua jäsenten kesken. Istutaan yhdessä tee- tai kahvikupposen äärelle jakamaan ajatuksiamme muusikkoudesta.

77 € /kk

hinnat sis. ALV 24 %

bottom of page